Gezocht: vrijwilligers Kootjebroeksemarkt

dinsdag 30 april 2019 Algemeen

Zaterdag 15 juni 2019 is er weer de Kootjebroeksemarkt rondom de Hervormde Kerk. We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die vrijdag 14 juni willen helpen met opbouwen. Op vrijdag word er ook voor koffie en een lunch gezorgd. Voor zaterdag 15 juni kunnen we ook nog veel mensen gebruiken die achter een kraam willen staan. U  kunt zich opgeven via www.hervormdkootwijkerbroek.nl/commissies/kootjebroeksemarkt/aanmelden>  daar staat een formulier waar u op kunt invullen waar u ons mee zou willen helpen. Daar kunt u ook aangeven of u op de vrijdag of de zaterdag wilt helpen. Het zou fijn zijn als u, op welke manier dan ook, een steentje zou kunnen bijdragen aan de markt. Voor meer informatie kunt u ook een mailtje sturen naar sylvia@bartpe.nl of bellen met 06-30503587. We hopen dat veel mensen zich opgeven om de markt tot een succes te maken.
Kootjebroeksemarkt commissie,  Sylvia Lagerweij