Gemeenteavond 15 mei over de renovatie

dinsdag 1 mei 2018 Algemeen

De gemeenteavond wordt dit voorjaar besteed aan een presentatie van de Renovatiecie. Nadat de concept plannen gepresenteerd zijn aan het college van Kerkrentmeesters en de Grote Kerkenraad is nu de gemeente aan de beurt om informatie te krijgen. Op deze avond willen we uitgebreid ingaan op alle aspecten van de verbouwing en zullen we ook de financiële consequenties toelichten. Speciaal voor deze avond is er door Lisa v.d Kuilen een 3D presentatie van de gerenoveerde kerk gemaakt. U kunt dan als het ware door de vernieuwde kerk heenlopen! Alle plannen zijn nog voorlopig, dus als u nog goede raadgevingen heeft, staan we daar zeker voor open.
Om iedereen van dienst te kunnen zijn is de avond in tweeën geknipt. Van 19.00 tot 20.00 uur is er een inloopavond in de kerk zelf, waar we aan de hand van tekeningen en schema’s de renovatie willen toelichten. Vanaf 20.15 tot ongeveer 22.00uur is er een presentatie in Eben-Haëzer. U bent bij allebei de bijeenkomsten hartelijk welkom. We moeten het immers samen doen!
Renovatiecie