Bijbelkring Kootwijk

dinsdag 11 september 2018 Algemeen

In het komende seizoen mag ik de Bijbelkring in Kootwijk leiden. We komen hiervoor bijeen op de vertrouwde dinsdagavond in ‘De Kooi’. De volgende dinsdagavonden zijn hiervoor gereserveerd: 9 oktober, 6 november, 4 december, 15 januari, 12 februari, 19 maart. Omdat ik aan het begin van de avond nog een catechisatieles in Kootwijkerbroek geef, beginnen we steeds om 20.15 uur.
Ik wil voor deze bijbelkring gebruik maken van het boekje ‘In Zijn spoor’ van ds. H.J. van der Veen. Daarin worden verschillende woorden behandeld, die te maken hebben met discipelschap. Hoe kunnen we in de praktijk van het leven navolgers zijn van Jezus Christus? Het boekje kost € 10,50 en is vooraf op twee plaatsen verkrijgbaar: in Kootwijkerbroek bij mij in de pastorie, en in Kootwijk bij Tineke van den Brink (Kerkendelweg 17).
Ds. C.G. Visser