Belijdeniscatechisatie

dinsdag 10 september 2019 Algemeen

Ook dit seizoen zal er in onze gemeente weer belijdeniscatechisatie worden gegeven. Ik hoop dat er ook dit jaar weer belangstelling is om mee te doen. Op de belijdeniscatechisatie denken we na over verschillende dingen die met het geloof in God te maken hebben. Aan het eind van het seizoen komt er dan een gelegenheid om daadwerkelijk belijdenis te doen. Dit is echter geen verplichting, want ook als je misschien nog heel veel vragen of twijfels hebt, ben je hartelijk welkom. Misschien is het er bij u of bij jou nog wel nooit van gekomen om mee te doen. Laat het er dan toch niet bij zitten, maar maak gebruik van de gelegenheid die er is om te groeien in het geloof. Het is mijn bedoeling om op maandagavond vanaf 20.30 uur bijeen te komen in Eben-Haëzer, voor het eerst op maandag 7 oktober. Ik zou het fijn vinden als je jezelf van tevoren even bij mij aanmeldt, zodat ik weet wie ik kan verwachten. En als je misschien nog vragen hebt of iets met mij wil bespreken, neem ook dan gerust contact met me op.
Ds. C.G. Visser