Afsluiting clubseizoen

dinsdag 2 april 2019 Algemeen

Hallo jongens en meisjes van de zaterdagmiddagclub,

Op D.V. zaterdag 13 april hopen we met alle kinderen, die het afgelopen seizoen bij de zaterdagmiddagclub zijn geweest, het clubseizoen af te sluiten. Dit keer willen we gaan midgetgolfen. We verwachten jullie om 13.00u in EH, waar we willen beginnen. Daarna vertrekken we naar: Midgetgolfbaan de Dikkenberg, Panoramaweg 27, 6721 MK, Bennekom (tel.nr: 0318414075) We verwachten rond 16.30u weer terug bij EH te zijn. Opgeven kan door middel van het briefje wat je heb meegekregen op club of stuur een mailtje naar zaterdagmiddagclub@hervormdkootwijkerbroek.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer.
Op tweede paasdag (22 april) mogen alle kinderen van de zaterdagmiddagclub voorin de kerk komen zitten, we zullen dan samen een lied zingen. We hopen veel kinderen te ontmoeten.

Hartelijke groet,
leiding zaterdagmiddagclub