Afscheid directeur Koningin Beatrixschool

dinsdag 20 maart 2018 Algemeen

In de komende week zal Jan Kranendonk afscheid nemen als directeur van de Koningin Beatrixschool. We willen hem ook op deze plaats hartelijk bedanken voor de goede contacten die er tussen de school en de onze kerkelijke gemeente zijn geweest. We waren goede buren van elkaar en daar heeft Jan ook zeker zijn bijdrage aan geleverd. De deur van de school stond altijd open en de contacten waren altijd hartelijk en opbouwend. Nu gaat Jan aan een nieuwe taak beginnen als directeur van de HGJB en zo zullen we als kerk op een andere manier toch nog altijd in contact met hem blijven. We zijn dankbaar voor het goede werk van de HGJB in de toerusting van onze kinderen en jongeren en we wensen Jan veel vreugde en bovenal Gods zegen toe bij de taak die hij hierin mag vervullen. Verder denken we ook aan de school bij de zoektocht naar een nieuwe directeur. We hopen en bidden dat de lege plaats weer snel wordt vervuld.