Aannemers bijeenkomst

dinsdag 3 september 2019 Algemeen

Op vrijdagavond 20 september gaan we om 19.30 uur alle aannemers uitnodigen om hen te bedanken voor hun werk. Natuurlijk zijn alle vrijwilligers, (ook van de catering!)  belangstellenden en betrokkenen van harte welkom. De kerk mag best vol worden. Samen willen we onze dankbaarheid tonen voor het afronden van dit grote project. We zijn de Heere dankbaar voor het voorspoedige verloop. We kijken er naar uit om allen te begroeten.
Foto’s
Nu we het over foto’s hebben. Er zijn natuurlijk door vele mensen tijdens de renovatie foto’s gemaakt. We zijn nog op zoek naar leuke foto’s liefst met vrijwilligers erop. Zou u deze kunnen mailen naar Klaas Herweijer? (herweijer@upcmail.nl of naar pm-krm@hervormdkootwijkerbroek.nl)
renovatiecie