‘Maak je talenten vrij, vermeerder mij!‘

dinsdag 16 april 2019 Algemeen

In het kader van deze tekst en het bijgeleverde tientje op de ochtendvrouwenkring wordt er 24 april een bingo georganiseerd en de opbrengst is voor de kerkrenovatie. De bingo begint om 14.30 tot 16.30 in de grote zaal van Eben-Haëzer. De kosten zijn €2,- per persoon.
Iedereen is welkom om een gezellige middag te hebben en meteen bij te dragen aan de kerkrenovatie. Het is dan vakantie dus vaders en moeders, opa’s en oma’s neem (klein) kinderen mee en kom gezellig bingoën.
Het is de bedoeling dat iedereen zelf iets leuks meeneemt, prijzen waarmee we bingo spelen. Voor volwassenen iets wat je bijv. zelf niet meer gebruikt (non-food en food). En kinderen graag iets meenemen waar een ander kind wat aan heeft. Op deze manier krijgen we vast leuke prijzen om te winnen! En de organisatie zorgt natuurlijk voor koffie/thee/limonade met iets lekkers! Tot 24 april!