Kootjebroeksemarkt

Ieder jaar, op de derde zaterdag van juni, wordt de Kootjebroeksemarkt georganiseerd. Deze markt is opgezet om geld in te zamelen voor een goed doel. Daarnaast is de Kootjebroeksemarkt een markt waar er voor iedereen iets te doen is. De markt is uitgegroeid naar een dag met allerlei acties en activiteiten om ze veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het is meer dan een rommelmarkt alleen. Er zijn spelletjes voor jong en oud, een gezellig terras, sponsorloop of meerkamp. De markt wordt afgesloten met ‘shop till you drop’. Vanaf vrijdagmiddag staat er een oud ijzer container waar oud ijzer ingeleverd kan worden.

Voor de rommelmarkt worden het hele jaar spullen verzameld. Het gaat om spullen die nog een tweede kans hebben en waar u niets meer mee doet. Deze spullen kunnen bij u thuis opgehaald worden. U kunt hiervoor contact opnemen met Wim Dekker (0342-415 513). De spullen worden op de laatste zaterdag van de maanden september tot en met mei opgehaald. Ook kunnen er op deze zaterdagen spullen gebracht worden bij A. van Essen, Nachtegaalweg 7 in Kootwijkerbroek. Waardevolle en bijzondere spullen worden op de veiling geveild, ook kunt u diensten aanbieden om te laten veilen.
Heeft u vragen of opmerkingen over de Kootjebroeksemarkt of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger om te helpen dan kunt u telefonisch contact opnemen met één van onderstaande leden of een mail sturen naar kootjebroeksemarkt@gmail.com.

Graag tot ziens op de Kootjebroeksemarkt!

De organisatie van de Kootjebroeksemarkt bestaat uit de volgende leden:

Jonathan van de Pol (stuurgroep) 06-152 53 249
Mirthe van de Pol (stuurgroep)
Harriëtte van de Hee (catering) 
Sylvia Lagerweij (rommelmarkt) 
Bertus van Essen (PR) 
Mirthe van de Pol (spelletjes)
Benjamin Brunekreeft (sponsoractiviteiten)