Zaal A & C: Vrijwilligersavond

donderdag 19 april 2018 19:30-22:00

Eben Haezer

Omschrijving

Als Collegevan Kerkrentmeesters willen we graag eens iets terugdoen voor de velevrijwilligers binnen onze gemeente. Dit betreft dan zowel de mensen diepraktisch bezig zijn (bijv. het kosterswerk), als ook de mensen die actief zijnin pastoraat en toerusting (bijv. clubleiding, mentorencatechese) het betreftdus alle vrijwilligers het maakt niet uit hoe groot of klein je werkzaamhedenzijn. Wij organiseren daarom op donderdagavond 19 april vanaf 19.30  uureen vrijwilligersavond in Eben-Haëzer.

Wewaarderen de inzet van de vele vrijwilligers zeer. Dit willen we graag tonendoor tijdens deze avond vrijwilligers als u en jou te bedanken en te voorzienvan een hapje en een drankje.

Tevenszal op deze avond een vrijblijvende bijbelquiz georganiseerd worden De termvrijwilliger kan bij deze gelegenheid zo breed mogelijk geïnterpreteerd worden.We willen geen vrijwilliger passeren en zetten de deur van Eben-Haëzer daaromop deze avond wijd open.

Collegevan Kerkrentmeesters

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.