Zaal C: Seniorenmiddag

woensdag 17 oktober 2018 13:30-17:00

Eben Haezer

Omschrijving

Woensdag 17 oktober is het onze eerste middag in het nieuwe seizoen. We beginnen met een meditatie. Daarna verzorgen Heintje en Hendrik de stoelenmatter hun presentatie. We gaan even terug in de tijd! Nostalgie, vervlogen herinneringen en heel veel herkenbaarheid. Onze middag begint om kwart voor 3, voor die tijd is er al koffie en thee. Wilt u graag komen en hebt u geen vervoer, dan kunt u contact opnemen met dhr. Van de Pol (441591). Of luistert u altijd naar onze middagen bij de kerkradio en wilt u graag een programma hebben om zo de middag beter te volgen? Neemt u dan contact op met Janny Bos (442977). Bent u nog nooit op een seniorenmiddag geweest? We hopen ook nieuwe gezichten te zien. Het is zo belangrijk om samen gemeente te zijn! Om samen betrokken te blijven bij Zijn Kerk en Zijn Koninkrijk! Iedereen is hartelijk welkom om deze middag met ons mee te maken.

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.