Zaal E: Ochtendvrouwenkring

woensdag 12 december 2018 09:15-11:30

Eben Haezer

Omschrijving

D.V. woensdag 12 december is de Kerstmorgen van de OVK. Dit keer in ‘de Wagenschuur’ aan de Ravenweg 2. Om 8.45 uur kun je carpoolen vanaf het kerkplein aan de Veluweweg. Let op! Om 9.00 uur graag allemaal aanwezig zijn in Stroe. Trek lekkere warme kleding en laarzen aan. Er is verwarming, met enkele heaters. Het thema van deze Kerstmorgen is ‘Geef het door…….’ Hoe kunnen wij de geboorte van Jezus Christus doorgeven en wat zegt de Bijbel daarover. Speciale gasten zijn Nelinda en Gerald Troost, die de samenzang begeleiden en enkele luisterliederen ten gehore brengen. Breng gerust iemand mee naar deze ochtend! Er is kinderoppas voor de kleintjes, achter op de deel van de boerderij. Er zijn (Kerst-)kaarten/postzegels te koop. Reminder! Denken jullie eraan om ‘HAK’ potten in te leveren, in de doos bij Eben-Haëzer? Denken jullie ook aan een (extra) bijdrage in het giftenpotje voor de onkosten en het spaardoel van dit seizoen? We zien ernaar uit om jullie te ontmoeten, allemaal van harte welkom!

Volledig overzicht (google agenda)

Gebruikt u google agenda? Dan kunt u de agenda's van de kerk gemakkelijk koppelen aan uw eigen agenda.